Stelconplaten

Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van een groot oppervlak, zowel binnen als buiten. Onze stelconplaten zijn van hoge kwaliteit beton en hebben een lange levensduur. Ze zijn geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer rijdt, zoals werkplaatsen, maar ook voor parkeerplaatsen en tijdelijke of permanente infrastructuur.

Voordelen van Wester-Beton

Kies voor Wester-Beton als uw leverancier van hoogstaande betonproducten en profiteert van een hoop voordelen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Groot assortiment betonproducten
  • Professioneel advies op maat
  • Vrijblijvende offerte

Wilt u direct een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? Benader ons telefonisch via 0517 433 622, stuur een e-mail naar info@wester-beton.nl of vraag via de button een offerte aan.

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Stelconplaten van hoge kwaliteit

Net zoals alle andere betonproducten van Wester-Beton, zijn onze stelconplaten van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze, mits correct gelegd, duurzaam en gaan ze lang mee. We garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Stelconplaten leggen

Om stelconplaten te leggen is er een vrachtwagen met autolaadkraan en vacuüm hijssysteem nodig. Tijdens de aanleg houdt u door middel van afstandhouders de platen op 5 mm afstand van elkaar. Zo ontstaan er voegen die vervolgens voorzien worden van grofzand, zodat de platen niet onverhoopt verschuiven.

Het verschil tussen stelconplaten en betonplaten

In de volksmond worden stelconplaten vaak betonplaten genoemd, maar er zit een verschil tussen de twee betonproducten. Stelconplaten zijn namelijk van een hogere kwaliteit dan reguliere betonplaten en tevens voorzien van een stalen rand.

Het assortiment van Wester-Beton

Onze stelconplaten produceren we niet zelf, maar kopen we als handelsproduct in bij onze leverancier. Al onze andere betonproducten zijn rechtstreeks afkomstig uit onze eigen fabriek. Zo koopt u bij ons betonplaten, industrieplaten en kavelpadplaten. Het grootste deel van onze producten is gemaakt van betonkwaliteit C53/65.

Betonproducten voor verschillende sectoren

Betonproducten zijn in diverse sectoren niet meer weg te denken. Wester-Beton voorziet verschillende sectoren van hoogwaardige betonproducten. Zo leveren we bijvoorbeeld aan de infrasector betonplaten voor onder andere de fundering van geluidsschermen of ter verbetering van dijken. Ook de agrarische sector heeft veel baat bij betonplaten, omdat de platen goed bestand zijn tegen agressieve voerzuren. Daarnaast worden de betonplaten regelmatig bij sportparken toegepast ter verharding bij voetbal- en hockeyvelden.

Heeft u vragen?

Schroom bij vragen niet om contact met ons op te nemen. Bereik ons door te bellen naar 0517 433 622 of te mailen naar info@wester-beton.nl. Vraag voor een indicatie van de prijs voor uw bestelling met stelconplaten eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Contactgegevens

Wester-Beton
Fahrenheitstraat 25
8861 NH Harlingen

T: 0517 433 622
E:
info@wester-beton.nl

Openingstijden

Maandag:  08:00 – 17:00 uur
Dinsdag:  08:00 – 17:00 uur
Woensdag:  08:00 – 17:00 uur
Donderdag:  08:00 – 17:00 uur
Vrijdag:  08:00 – 17:00 uur
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  gesloten