Stelconplaten

Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van een groot oppervlak, zowel binnen als buiten. Onze stelconplaten zijn van hoge kwaliteit beton en hebben een lange levensduur. Ze zijn geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer rijdt, zoals werkplaatsen, maar ook voor parkeerplaatsen en tijdelijke of permanente infrastructuur.

Betonplaten van Wester-Beton

Onze platen collectie

In alle lengte, breedte, hoogte en bewapening

Betonplaten

Oeps... momenteel geen platen beschikbaar.
Stelconplaten van hoge kwaliteit

Net zoals alle andere betonproducten van Wester Beton, zijn onze stelconplaten van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze, mits correct gelegd, duurzaam en gaan ze lang mee. We garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Stelconplaten leggen

Om stelconplaten te leggen is er een vrachtwagen met autolaadkraan en vacuüm hijssysteem nodig. Tijdens de aanleg houdt u door middel van afstandhouders de platen op 5 mm afstand van elkaar. Zo ontstaan er voegen die vervolgens voorzien worden van grofzand, zodat de platen niet onverhoopt verschuiven.

Het verschil tussen stelconplaten en betonplaten

In de volksmond worden stelconplaten vaak betonplaten genoemd, maar er zit een verschil tussen de twee betonproducten. Stelconplaten zijn namelijk van een hogere kwaliteit dan reguliere betonplaten en tevens voorzien van een stalen rand.

Het assortiment van Wester Beton

Onze stelconplaten produceren we niet zelf, maar kopen we als handelsproduct in bij onze leverancier. Al onze andere betonproducten zijn rechtstreeks afkomstig uit onze eigen fabriek. Zo koopt u bij ons betonplaten, industrieplaten en kavelpadplaten. Het grootste deel van onze producten is gemaakt van betonkwaliteit C53/65.

Betonproducten voor verschillende sectoren

Betonproducten zijn in diverse sectoren niet meer weg te denken. Wester Beton voorziet verschillende sectoren van hoogwaardige betonproducten. Zo leveren we bijvoorbeeld aan de infrasector betonplaten voor onder andere de fundering van geluidsschermen of ter verbetering van dijken. Ook de agrarische sector heeft veel baat bij betonplaten, omdat de platen goed bestand zijn tegen agressieve voerzuren. Daarnaast worden de betonplaten regelmatig bij sportparken toegepast ter verharding bij voetbal- en hockeyvelden.

Direct contact?

Wester Beton? Altijd bereikbaar.

Contact

Ed Spaansen

Accountmanager
0517 433 622

info@wester-beton.nl
Betonplaten kopen via Wester Beton levert u opvolgende voordelen op
  • Betonplaten rechtstreeks van de fabrikant
  • IJzersterke industrieplaten gemaakt van betonsoort C53/65
  • Betonplaten kopen vanaf € 65,-
  • Kies uit meer dan 25 soorten industrieplaten
Toepassing betonplaten

Onze betonplaten zijn geschikt voor onder andere:

  • Erfverharding
  • Bedrijfsterreinen
  • Kavelpaden
  • Sleufsilo’s
  • Parkeerplaatsen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze betonplaten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0517 433 622 of stuur een e-mail naar info@wester-beton.nl.

Offerte aanvragen