Industrieplaten

Bij Wester Beton bestelt u industrieplaten direct vanuit onze fabriek, waardoor u profiteert van zeer scherpe prijzen. Wij produceren uitsluitend industrieplaten van de betonsoort C53/65 en in ons aanbod vindt u zowel gladde industrieplaten als ruwe industrieplaten. Het voordeel van een ruwe industrieplaat met groeven is dat deze minder snel slijt.

Betonplaten van Wester-Beton

Direct contact?

Wester Beton? Altijd bereikbaar.

Contact

Ed Spaansen

Accountmanager
‍0517-433 622

info@wester-beton.nl
Door industrieplaten te kopen bij Wester Beton, profiteert u altijd van opvolgende voordelen
  • Direct bestellen bij de fabrikant
  • Robuuste industrieplaten vervaardigd uit C53/65-beton
  • Scherp geprijsde industrieplaten
  • Keuze uit meer dan 25 verschillende industrieplaten
Waarvoor industrieplaten gebruiken?
  • Erf
  • Bedrijfsterrein
  • Kavelpad
  • Sleufsilo
  • Parkeerplaats

Wilt u meer weten over ons assortiment industrieplaten of wilt u een offerte aanvragen bij Wester Beton? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via 0517 433 622 of door een bericht te sturen naar info@wester-beton.nl. We helpen u graag!

Verschil tussen gladde en ruwe industrieplaten

U vindt bij ons een groot assortiment gladde en ruwe industrieplaten. We vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van deze afwerkingen.

Kenmerken gladde industrieplaat

Een gladde industrieplaat is leverbaar in zeven verschillende afmetingen en onderhoud is vrijwel niet nodig. Door de gladde afwerking is de plaat lastig te verplaatsen en wordt hij sneller glad bij regen en temperaturen onder het vriespunt.

Kenmerken ruwe industrieplaat

Een ruwe betonplaat biedt meer grip bij slechte weersomstandigheden en is geschikt voor gebruik in de veeteelt. Bij nat weer glijden dieren bijvoorbeeld niet uit op de platen. Het ruwe motief maakt de plaat slijtvast. Het plaatsen van een ruwe industrieplaat is erg arbeidsintensief.

Transport en planning

We beschikken over een eigen bezorgdienst, waardoor we snel uw bestelling kunnen leveren. De exacte levertijd is maatwerk. Als u een offerte bij ons aanvraagt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de leveringstermijnen te bespreken.

Hoe weet ik welke plaatdikte ik moet bestellen?

Dit hangt volledig af van waarvoor u de industrieplaat wilt gebruiken. Als u twijfelt over de meest geschikte plaatdikte, kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen voor industrieplaten

Heeft u een vraag over een van de industrieplaten in ons assortiment of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0517 433 622 of stuur ons een bericht via onderstaande button. We vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen.Voorwaarden voor de ondergrond