Agrarische betonplaten

Wester-Beton biedt u betonplaten die geschikt zijn voor gebruik in de agrarische sector. Zo kunt u met de agri betonplaten de toegangspaden naar het land te versterken of een voeropslag aanleggen.

Doordat we betonplaten in onze eigen fabriek in Obdam maken, zijn we in staat om hoge kwaliteit betonplaten voor de agrarische sector aan te bieden voor zeer scherpe prijzen. We maken al onze betonplaten namelijk uitsluitend van C53/65-beton.

Door agrarische betonplaten bij Wester-Beton te kopen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Lage prijzen door directe inkoop bij fabrikant
  • Betonplaten van ijzersterk C53/65-beton
  • Agri betonplaten die vele jaren meegaan
  • Betonplaten in verschillende uitvoeringen en afmetingen

Toepassingen betonplaten voor de agrarische sector

U kunt de betonplaten voor de agrarische sector gebruiken:

  • voor de aanleg van een sleufsilo
  • als kuilplaten
  • voor het versterken van uw terrein

Wilt u meer weten over onze betonplaten voor de agrarische sector of bent u benieuwd naar welk type het beste past bij de toepassing die u voor ogen hebt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Ons aanbod agrarische betonplaten

De betonplaten van Wester-Beton hebben een ruw of glad oppervlak en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De dikte van de plaat heeft invloed op de maximale belasting. Voor de agrarische sector houden we doorgaans een belasting van vijftien ton aan. Welke toplaag u nodig heeft, hangt uiteraard af van de gewenste toepassing. Zo is een ruwe afwerking geschikte voor vee, doordat het grip biedt bij natte weersomstandigheden. Een gladde toplaag is eenvoudig schoon te maken, waardoor we deze afwerking aanraden voor bijvoorbeeld het aanleggen van een sleufsilo.  

Betonplaten met gladde toplaag Betonplaten met ruwe toplaag

Prijzen van onze betonplaten

De prijzen voor onze betonplaten beginnen bij € 65,- per stuk en zijn verder afhankelijk van de gewenste afmeting en afwerking. Benieuwd naar welke prijs we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze betonspecialisten voorzien u graag van deskundig advies!

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Wester-Beton in Obdam

Centraal gelegen in de provincie Noord-Holland vindt u het dorp Obdam. Hier richtte meneer Wester in 1954 het bedrijf Wester-Beton op. Hoewel het bedrijf zich in de beginjaren uitsluitend bezighield met de productie van betontegels, groeide Wester-Beton in de jaren die volgden en levert het bedrijf tegenwoordig ook andere betonproducten.

Heeft u een vraag over onze betonplaten voor de agrarische sector of wilt u meer weten  onze betonblokken en sierbestrating? Neem vrijblijvend contact met ons op en stel ons uw vraag. Dit kan telefonisch via 0517 433 622 of door ons een bericht te sturen via onderstaand contactformulier. Onze betonspecialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Naam
Aantal*
Soort product*
Voorletters*
Straat
Plaats
Postcode
Land
Telefoon*
Afleveradres *
E-mail*
Uw vraag