Kavelpadplaten

De kavelpadplaten van Wester-Beton zijn zeer geschikt voor het aanleggen van een kavelpad of sleufsilo. Met de juiste ondergrond gaan ze jarenlang mee.

Heeft u interesse in kavelpadplaten? Neem dan direct contact met ons op via 0517 433 622 of stuur een e-mail naar info@wester-beton.nl. Of vraag direct een offerte aan via de button.

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Profiteer bij Wester-Beton van:

  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Deskundig advies
  • Een vrijblijvende offerte
  • Een ruim assortiment betonproducten

Kavelpad betonplaten van hoge kwaliteit

Onze kavelpadplaten zijn gemaakt van hoogwaardig beton en zijn voorzien van een boven- en ondernet met een diameter van 8 mm. De platen hebben de unieke afmeting 320 x 270 x 17 cm en zijn daardoor ideaal voor het aanleggen van een kavelpad of plein.

Voordelen van kavelpadplaten

Gebruik kavelpadplaten van Wester-Beton en profiteer van een aantal interessante voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Direct de juiste breedte voor een pad met één plaat
  • Makkelijk en snel gelegd vanaf de vrachtwagen
  • Groot aantal platen per dag verwerkbaar
  • Hogere aslast mogelijk indien gewenst
  • Stroeve deklaag

Een geschikte ondergrond voor kavelpadplaten

Om de sterkte en duurzaamheid van de kavelplaten te waarborgen, moet de ondergrond voldoen aan een aantal voorwaarden. De ondergrond moet een zandbed zijn met een minimale dikte van 10 cm dat niet ouder is dan 48 uur. We bevelen aan om zelfs een ondergrond van 20 cm zand te hanteren. Afhankelijk van de situatie, adviseren we in sommige gevallen om eerst een stabiele ondergrond van korrel te realiseren.

Het plaatsen van kavelplaten

Tijdens de levering worden de kavelpadplaten door middel van een vacuüm hijssysteem vanaf de vrachtwagen geplaatst op de ondergrond. De afstandhouders realiseren een voeg van minimaal 5 mm tussen de platen. Vervolgens wordt er een omsloten situatie gecreëerd door de voegen en zijkanten volledig te verwerken met grofzand. Dit voorkomt dat het zand wegspoelt bij regenval.

Andere betonproducten van Wester-Beton

Bent u naast kavelpadplaten op zoek naar andere betonproducten? Als betonspecialist bieden we ook betonplaten en industrieplaten in verschillende afmetingen aan voor diverse sectoren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze kavelpadplaten of wenst u direct een offerte aan te vragen? Vraag via de buttons een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie.

0517 433 622 Vraag een offerte aan

Contactgegevens

Wester-Beton
Fahrenheitstraat 25
8861 NH Harlingen

T: 0517 433 622
E:
info@wester-beton.nl

Openingstijden

Maandag:  08:00 – 17:00 uur
Dinsdag:  08:00 – 17:00 uur
Woensdag:  08:00 – 17:00 uur
Donderdag:  08:00 – 17:00 uur
Vrijdag:  08:00 – 17:00 uur
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  gesloten