Werken bij Wester Beton

Operator gezocht! (fulltime)

Wester Beton is dé specialist in betonplaten, betonblokken en betonnen sierbestrating. Voor onze fabriek in Harlingen zijn wij op korte termijn op zoek naar twee enthousiaste Operators (40 uur per week). Ben jij een aanpakker en heb je gevoel voor techniek? Dan zoeken we jou!

Als Operator ben je verantwoordelijk voor één van de productiemachines voor het maken van tegels. Na een korte inwerkperiode kun je zelfstandig deze machine bedienen en heb je het productieproces eigen gemaakt. Daarnaast pleeg je (preventief) onderhoud en draag je jouw steentje bij aan het optimaliseren van de (technische) productieprocessen.

Enige verantwoordelijkheid is een vereiste. Daarnaast heb je technisch inzicht, kun je denken in oplossingen, ben je gemotiveerd, stressbestendig en flexibel. Ervaring met het produceren van betonproducten is wenselijk.

Wij bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden conform de CAO Betonindustrie en de mogelijkheid om veel te leren. Bij goed functioneren zijn wij bereid een vast contract uit te geven.

Wester Beton is een familiebedrijf met een klein team. Ben jij niet bang om hard te werken, heb je geen 9-5 mentaliteit en wil je ons kleine team komen versterken? E-mail dan jouw motivatie en CV naar Romy Wester, via: romy@wester-beton.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wester-Beton
Fahrenheitstraat 25
8861 NH Harlingen